Home Evanghelia Împărăției

Evanghelia Împărăției

Isus se roaga pentru lucrarea Lui

Eu, dar, ma pot lauda in Isus Hristos, in slujirea lui Dumnezeu. Caci n-as indrazni sa pomenesc niciun lucru pe care sa nu-l fi facut Hristos prin mine, ca sa aduca Neamurile la ascultarea de El: fie prin cuvantul meu, fie prin faptele mele, fie prin puterea semnelor si a minunilor, fie prin puterea Duhului Sfant. Asa ca, de la Ierusalim si tarile dimprejur pana la Iliric, am raspandit cu prisosinta Evanghelia lui Hristos și am cautat sa vestesc Evanghelia acolo unde Hristos nu fusese vestit, ca sa nu zidesc pe temelia pusa de altul, dupa cum este scris: “Aceia carora nu li se propovaduise despre El Il vor vedea, si cei ce n-auzisera de El Il vor cunoaste.” (Romani 15: 17-21)

Dorim să ducem vestea bună a evangheliei la cât mai multe suflete care au nevoie de Dumnezeu. Nu este ușor și de cele mai multe ori suntem la limită cu nevoile financiare și aceasta deoarece sunt foarte puțini cei care dăruiesc. Dacă poți și dacă vrei, susține această lucrare de evanghelizare începută prin proiectul Pagini Creștine și fii printre cei care ajută la răspândirea evangheliei până la marginile lumii, spre mântuirea tuturor celor chemați după voia lui Dumnezeu să facă parte din poporul Lui.

Evanghelia aceasta a Împărăției va fi propovaduită în toata lumea, ca să slujească de mărturie tuturor neamurilor. Atunci va veni sfârșitul. (Matei 24:14)

Pagini Creștine

Our website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Read More